Om oss

Bakgrund

Envolytics hållbarhetsbyrå drivs av Christer Bygdestam, Mattias Rosén och Rickard Casemyr. Byrån grundades 2021 ur idén om att små- och meddelstora bolag kommer behöva enkla verktyg och mindre administrativa processer för sitt hållbarhetsarbete. Vi tre grundare har olika bakgrunder; inom riskanalys, finansväsendet och digitalisering och IT, men där intresset för miljö- och hållbarhet förenar oss.

Vår vision

“Vi bidrar till ett mer hållbart Sverige”

Varför finns vi?

Vi finns för att bidra till en positiv miljö- och hållbarhetsutveckling.

Vi gillar produkter och tjänster som görs med miljön och ett hållbart samhälle i fokus. Vi gör det vi gör för att hjälpa företag att hitta leverantörer, producenter och samarbetspartners som alla arbetar aktivt mot ökad hållbarhet genom ett tydligt miljöarbete och ett cirkulärt arbetssätt.

Envolytics bidrar till att bekämpa klimatförändringarna genom att bidra till att företag identifierar och väljer miljömedvetna samarbetspartners för att tillsammans skapa ett mer hållbart samhälle och att producenter använder leverantörer med fokus på hållbarhet i alla steg. Leverantörer och producenter stärker sitt varumärke ytterligare genom samarbetspartners har samma syn på hållbarhet och miljö.

Leverantörer levererar tjänster till likasinnade miljömedvetna aktörer för att tillsammans skapa ett mer hållbart samhälle.
Aktörer använder leverantörer med fokus på hållbarhet då produkten skapas med miljön i fokus.
Leverantörer och aktörer stärker sitt varumärke ytterligare genom att ha samma syn till hållbarhet och miljö.
Sverige når sina hållbarhetsmål 2030.

Genom att samarbeta med aktörer och leverantörer som delar synen på att det är lönsamt och en konkurrensfördel att hjälpa konsumenter att göra val med miljöhänsyn i fokus bidrar vi till att nå hållbarhetsmålen.